Hívd el egy barátodat, és gyertek együtt gitárt tanulni klubhangulatban!

Miért válaszd a csoportos órát?

A csoportos gitárórának, a zenei fejlődés mellett, van egy sajátos hangulata, ami egy teljesen más élményt tud adni, mint a “szimpla” órák. Nagy hangsúlyt fektetünk a közös gyakorlásra, zenélésre, ami egyrészről alázatra tanít, másrészről sokat tanulunk egymástól is, motiváljuk egymást, nem beszélve arról, hogy ez “zenekari” élményt tud adni.

Justine Kilpatrick, The New York Times

A zenélés és a hangszerek iránti érdeklődés már jócskán a felnőtt koromban érkezett az életembe. Nem is voltam biztos benne, hogy menni fog, de ez a gondolat egy pillanat alatt elszállt. Gergőtől bátorítást és motivációt kaptam, az órák színesek és változatosak, a csoportnak pedig rendkívüli támogató és húzó ereje van, a vidám hangulatról nem is beszélve. Imádom minden pillanatát. A gitározás az egyik legkedvesebb örömteli tevékenységem lett.

Lévai Anikó, tanuló

A True Masterpiece, Bravo!

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feug at.

theguardian-xsmallGerald Hendley, The Guardian

A Unique View On The World

Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

globe-xsmallMary Maxey, The Globe And Mail

Best Author Of His Generation

This book will change your perspective on life

Donec fringilla nunc eu turpis dignissim, at euismod sapien tincidunt. Maecenas eleifend congue cursus. In vitae enim quis sem pharetra.Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla quis lorem ut liber. Proin eget tortor risus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Roselyn Fox, The Globe And Mail